Нашите евроатлантически депутати още ли искат да се включат във войната срещу Русия, че нещо не ги чувам през последните часове?

Нашите евроатлантически депутати още ли искат да се включат във войната срещу Русия, че нещо не ги чувам през последните часове?
Командването на НАТО изпробва върховите възможности на натовските ПВО базирани в Украйна и резултата е дъжд от ракети, всички поразили целите си.

Като отчетем, че руснаците нямат чипове, както ни увери мадам Урсула и ползват в ракетите си такива от перални, миялни и други битови машини, нещата стават още по-трагични.

С компоненти от битовата електроника руснаците направиха цяла Украйна на картофена нива само за един час. Първият работен ден на генерал Суровикин беше показателен, а вторият ще бъде наказателен. И много назидателен, мисля! Такъв е този човек, суров.

Само си представете какви щяха да бъдет руските оръжия ако имаха истински чипове в тях. Урсулени чипове, не програматори от миялни машини! Цяла ЕВропа можеше да изчезне за половин час и Суровикин вече да е щастлив пенсионер на дачата си на лазурния бряг. А може и някъде по испанските дачи да бъде. Знае ли човек, какво ще му хрумне!

–––––––––––––––––––––––––––––––
Нашите евроатлантически депутати от ГЕРБ, БСП, Промяната и прочее още ли искат да се включат във войната срещу Русия, че нещо не ги чувам през последните часове?

НАТО пази ли крадливите им подкупни задници? И ще ги опази ли или така им се иска да стане?

–––––––––––––––––––––––––––––––
Защото НАТО пази и Украйна, но тя изчезва всеки ден! Бавно, но сигурно.

Николай Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.