Не сме имали по-мизерно и мразещо народа правителство – българи са нарочени за убиване, а те даряват и даряват оръжие

Не сме имали по-мизерно и мразещо народа правителство – българи са нарочени за убиване, а те даряват и даряват оръжие
„Не сме имали по-мизерно, продажно и мразещо народа правителство.

Ние събираме „капачки за бъдеще“ за кувьози и линейки, те даряват оръжие за Украйна. Един неосигуряван българин трябва да си прати всички осигуровки, даже и за 20 години назад, иначе йок!

А за украинските бежанци (включително и тези с линкълните и къпещите се в Рилските езера) всеки месец към касата от бюджета се превеждат осигуровки“.

Това заяви в гневна публикация срещу управляващите ПП-ДБ и ГЕРБ бившият кандидат за депутат от „Левицата“ и директор на Държавната психиатрична болница „Св. Иван Рилски“ Цветеслава Гълъбова.

Ето и цялата й публикация без редакторска намеса:

А ние даряваме, даряваме и даряваме на Украйна ОРЪЖИЕ и реактори! Българите умират, управниците ни, ниско наведени на посолствоТО! даряват, късайки живо месо от сънародниците си.

Сънародници ли казах, няма такова нещо, ние не сме техни СЪнародници, ние сме омразните им врагове, които те искат да унищожат, защото такава задача е дадена от посолствоТО!!! И затова ни принуждават да живеем в мизерия, обяснявайки ни, че няма пари. А за тях има, нали.

Не сме имали по-мизерно, продажно и мразещо народа правителство! И надали някога ще имаме, защото в нормално човешко същество не може често да се случи да се побере толкова злоба и отвращение към някого. А тези не само са я побрали, ами я и доразвиват. За нас никога няма, но да си индексират заплатите на всеки ТРИ МЕСЕЦА (не че разчитат на тях), могат и за тях ВИНАГИ ИМА!

А ние да събираме „капачки за бъдеще“ за кувьози, линейки, лечение на деца и тежко болни. За да влезе един неосигуряван българин, по каквито и да е причини, в здравноосигурителната система, от него се иска да си плати всички осигуровки – ако ще да са десет или двадесет години. Иначе йок.

В същото време за украинските бежанци (включително и тези с линкълните и къпещите се в Рилските езера) всеки месец към касата от бюджета се превеждат минималните здравни осигуровки.

Журналистите могат да попитат по ЗДОИ какъв е размерът. Аз го зная и се впечатлих. Нарочно няма да го напиша. И без това ще бъда обвинена в липса на хуманност, разделяне на обществото и т.н.

Като казах разделяне – Радев бил ни разделял с реториката си, каза Даниел Митов. Гусин Митов, не ни разделя Президента с реториката си, а вие – с действията си, които са насочени ПРОТИВ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

Няколко българи от същия този народ са нарочени за убиване. Имената им са в укро сайт, който ООН преди няколко години е препоръчал на Украйна да закрие. Но, не, държавата не е предприела никакви действия в тази посока. Даже представителката й у нас даде нагъл и циничен отговор на страницата на посолството. И държавата ни продължава да мълчи, оглушително мълчи. Медиите също услужливо мълчат, нищо че професионалната им организация излезе с нарочна декларация по повода.

Но, не! Важно е да сме ниско наведени в изпълнение на задачите от посолствоТО!!!

Как не ви е срам, как не ви е страх от Бога! Видовден не е само част от фолклора. Животът и историята са го показали многократно!“.

Цветеслава Гълъбова, фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.