Нова версия за боя във Видин, говори една от обвиняемите

Мярката на жената, която беше сред задържаните за побоя над семейството във Видин, беше променена на домашен арест, а останалите трима остават зад решетките за постоянно, съобщи Нова тв. 

Инцидентът се случва в светлата част на деня на централно място във Видин. Четирима души нападат мъж, докато той държи двете си деца на ръце. Бащата е бит с бухалки, които по-късно бяха намеренит при нападателите от полицията. 

“Боят продължи около 4-5 минути. Цялата ми глава беше надута. Гърбът ми е в синини”, обясни пострадалият Владимир Скорчев.

“Аз изпратих моя син да ми купи лекарства. Той е спрял автомобила си, а Владимир е отворил вратата и го е ударил без нищо. Аз отидох като майка, заедно с мъжа ми, за да проверим защо детето ми е било набито”, разказа  Валерия Валериева.

Обвиняемата твърди, че набития мъж не е бил с дете на ръце. “Детето беше в колата и той го свали долу нарочно”, допълни тя.

Още по темата

21 май 2020 20:08

41

19 май 2020 18:15

44

Валериева първоначално казва, че не знае откъда са се появили бухалките. “Не сме били с бухалки. Те са били в колата ни. Взех ги, когато видях, че мъжът ми е повален долу на земята. Племенникът ми по случайност минава и вижда как сме бити”, описа ситуацията обвиняемата.

Тя твърди, че семейството й не е отишло там, за да се бие. “Посред бял ден? Има и камери. Отидох като майка да попитам как може синът ми да яде бой. Иначе, да, в колата ми има бухалки. Ходя с тях, защото се плаша, а не се бия. Аз не мога да го бия, а той е пребил мъжа ми като куче”, допълни Валерия. 

“Не съм отишла да нападам. Бях там като майка, която пита защо синът ѝ ял бой”, заключи жената. 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.