Огромен! Бойко Рашков ще арестува Борисов без знанието на Гешев!

Огромен! Бойко Рашков ще арестува Борисов без знанието на Гешев!
Бойко Рашков не се вълнува ни най-малко от Иван Гешев, за да арестува Бойко Борисов!

Рашков игнорира Гешев

Вътрешният министър Бойко Рашков не се интересува от работата на Иван Гешев и продължава сам да разследва Бойко Борисов. Той разкри пред медиите, че доказателствата срещу екс премиера стават все по-сериозни и в скоро време ще има основание за неговия арест, писа Rikoshet.org.

“Срещу Борисов са събрани вече сериозни доказателства. МВР продължава с разследването срещу него. Ще го арестуваме веднага щом можем, а това ще е скоро. Няма да чакаме прокуратурата да се задейства, защото няма да го направи”, категоричен е министър Рашков.

Бойко Рашков сам ще спипа Борисов

От месеци вицепремиерът твърди, че главният прокурор умишлено спъва разследването срещу лидера на ГЕРБ. Цели 25 разследвания са потулени, според Бойко Рашков.

Министърът на вътрешните работи обаче не си губи времето и твърди, че в скоро време ще може да арестува Борисов заради корупция, заплахи и изнудвания, които е осъществявал през годините. Именно от там се предполага, че е натрупал огромната сума, която лъсна в чекмеджето му в спалнята.

Борисов не може да бъде съден, докато прокуратурата не му повдигне обвинение, което при Гешев явно няма да стане. Бившият премиер обаче може да бъде държан в ареста с месеци, дори години, докато бъде сменен главният прокурор и очевидно точно това е идеята на Бойко Рашков.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.