Петков е в паника! Ще се появят ли в мрежата кадрите с наркотиците, алкохола и оргиите в министерски съвет…

Петков е в паника! Ще се появят ли в мрежата кадрите с наркотиците, алкохола и оргиите в министерски съвет...
Министър-председателят Кирил Петков е в паника заради кадри с оргии в МС?

Този слух упорито обикаля из коридорите на няколко държавни ведомства.

Като доказателство се сочи фактът, че след като прокуратурата иззе записи от камерите в министерски съвет, “Продължаваме промяната” и Кирил Петков спряха да коментират теми, свързани с главния прокурор и неговите подчинени.

Упорито се говори, как мълчанието е продиктувано от притеснения, че наяве могат да излязат твърде нелицеприятни неща, които са се случвали в сградата на “Дондуков” 1 по времето на Петков и вече са известни както на НСО, така и на държавното обвинение.

Припомняме ви, че искането на записите предизвика лют отпор от премиера и от хората от неговата свита. След това, обаче последва пълно мълчание. То се свързва с притеснения, че наяве ще излязат грозни сцени, които не само ще взривят и без това разклатените отношения в коалицията, но дори завинаги може да изхвърлят най-младата политическа формация във властта от политическата сцена.

Темата за морала и достойнството на властимащите идва като логично продължение на снимките и записите, които уличават Кирил Петков и неговия шеф на кабинета Лена Бориславова в отношения, далеч надхвърлящи професионалните. Разбра се, също така, че докато е бил министър на икономиката и е контролирал дейността на ББР, Лена Бориславова е била назначена като консултант в банката на заплата от близо 14 000 лева.

Наши източници твърдят че прокуратурата разполага със скандални доказателства под формата на официално предадени от НСО записи на потресаващи оргии с участието на Кирил Петков, Лена Бориславова и други лица, свързани с наркотици, секс и алкохол които са се случвали в сградата на МС.

За свидетели са призовани и служители от охраната на Премиера, както и външни лица , участвали във въприсните оргии. Дали това е така, кога ще бъде оповестено официално разследването и какви ще са последствията за участниците предстои да разберем съвсем скоро!

Наскоро политологът Слави Василев направи сензационни разкрития как Петков и Бориславова управляват държавата.

„Петков излиза от заседание, взима си телефона и пише на Лена Бориславова какво да прави. Всички в НС знаят, че е така, поне тези, които са били в председателски съвети. Тези си мислеха, че ще управляват държавата като IT компания и провалът е пълен“, разкри Василев.

Според него в тази ситуация може би антикорупционното законодателство няма да роди нищо.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.