Путин: НАТО излъга, че няма да превзема България, а я превзе! Сега ще си плати

Путин: НАТО излъга, че няма да превзема България, а я превзе! Сега ще си плати
Владимир Путин обвинява НАТО в лъжа и това е причината да има такива драстични искания към Запада!

Лъжата на НАТО

Руският президент Владимир Путин обвинява НАТО за това, че са включили в Алианса си държави от Източна Европа, каквато е България, при положение че е било обещано да не се прави, писа  Mediapool.bg.

“През 1990 г. Манфред Вьорнер, който тогава беше генерален секретар на НАТО, даде дума на Русия, че НАТО няма да се разширява на изток.

Това обаче не бе спазено, в НАТО виждаме държави като България и Румъния. Затова Русия настоява НАТО да се върне към границите си до 1997 г.”, заяви Путин на конференция в Мюнхен.

Владимир Путин ще накаже лъжите на НАТО

Той е категоричен, че големият проблем на света е, че САЩ се опитват да налагат еднополюсен модел на управление и да командват всички, а това е неприемливо за Москва.

Руският лидер е решен да накаже всяко арогантно действие на Америка. За него опитът да се вкара Украйна в НАТО е точно такова действие.

Путин няма да толерира повече лъжите на НАТО и смята да действа възможно най-твърдо в защита на руския национален интерес.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.