Радев и БСП разсеяха спекулациите: Не водим война!

Радев и БСП разсеяха спекулациите: Не водим война!
Румен Радев и представителите на БСП разсеяха появилите се слухове за вражда между тях.

БСП и президентът Румен Радев започнаха консултациите с взаимни уверения, че не водят война. И си размениха взаимни признания в добронамереност едни към други. Соцлидерката Корнелия Нинова започна срещата на ”Дондуков” 2 с настояване да си кажат публично, пред медиите. Искам да разсея внушенията – ние не воюваме с президента и с президентската институция, каза Нинова.

Няма какво да разсейваме, отвърна Румен Радев и напомни, че с Йотова са избрани от социалистите и не са отстъпвали от това, пише Фрог нюз.

„Аз съм от хората, които никога не забравят откъде са тръгнали“, добави и Илияна Йотова, която замрази членството си в БСП, за да стане вицепрезидент на Радев.

Нинова отново наблегна на машинното гласуване и поиска гласуване по пощата, но с активна регистрация.

Тя подкрепи президента за медийното отразяване на всички партии по националните медии, защото основно кампанията щяла да се води медийно заради епидемията.

Оставаме с впечатлението, че здравните правила ще бъдат извадени в последния момент, каза вицепрезидентът Йотова и постави проблема с гласуването на сънародниците ни зад граница в епидемия.

Нинова пък обвини управляващите, че „саботират машинното гласуване“. Според нея ГЕРБ почват кампания да отблъснат хората от машинното гласуване, като ги плашат, че е опасно за здравето.

Лидерката на БСП призова от кабинета на президента всички партии да представят платформите си отсега.

На консултациите Нинова заведе четирима от заместниците си – Крум Зарков, Ирена Анастасова, Атанас Зафиров и Владимир Москов. Петият, Кристиан Вигенин, не присъстваше.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.