Румен Радев: Милиардите, откраднати от ГЕРБ, ще се върнат на България! Те са за хората!

Румен Радев: Милиардите, откраднати от ГЕРБ, ще се върнат на България! Те са за хората!
Румен Радев е категоричен, че всичко незаконно присвоено от досегашните управници, трябва да се върне в държавата!

Президентът Румен Радев е напълно готов да сформира служебно правителство, ако настоящите партии в парламента не успеят да се спогодят и да излъчат кабинет.

Много вероятно е да се опре до помощта на държавния глава, след като ГЕРБ връща мандата си, а партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ намекна, че ще стори същото. Днес Тошко Йорданов заяви, че клонят към нови избори.

След като и БСП очевидно няма да получи подкрепата на Слави, Мая Манолова и Христо Иванов, то е ясно – всичко сега е в ръцете на генерал Румен Радев.

За ужас на премиера в оставка Бойко Борисов и членовете на ГЕРБ, които треперят не за постовете си, а за последиците от разследването на генерала.

Президентът Румен Радев от години се бори с корупцията в България, която е прояла всичко – от най-долното до най-горното стъпало в държавата.

И днес той е категоричен – не трябва само слизане от властта на тази или онази партия, не трябва само съд… Трябва незабавно конфискуване на всичко присвоено от Борисов и ГЕРБ по време на трите им мандата!

„Да се върне всичко откраднато, това е задължителния ход сега. Милиардите, които бяха заграбени по време на управлението на Борисов, трябва да се върнат на България. Защото те са на държавата, на народа.

Казвал съм го и преди – не знам как аз бих се справил с управлението на страната, но знам едно – нямаше да се краде!

Мащабите на корупцията у нас личат ясно по срива на чуждите инвестиции, по срива на икономиката ни. Това ще се отсече из корен“, категоричен е президентът Румен Радев.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.