Рашков многозначително: Разследването за „Хемус“ ще доведе до промени в някои парламентарни групи

Рашков многозначително: Разследването за „Хемус“ ще доведе до промени в някои парламентарни групи
Номинираният за министър на вътрешните работи Бойко Рашков заяви след представянето на евентуален бъдещ кабинет в Народното събрание,

че „разследването на нарушенията при строежа на АМ „Хемус“ ще продължи и това ще доведе до промени в някои парламентарни групи на 47-ото Народно събрание“.

Служебният премиер Стефан Янев, който е и номиниран за министър на отбраната, заяви, че се надява да даде приноса си за осъществяването на пълен четиригодишен мандат на коалиционното правителство и че превъоръжаването на Българската армия остава сред приоритетите.

Не съм от вчера и ми се струва, че в бъдещата ми работа се включва и разследването, което се осъществява за автомагистрала „Хемус“.

Това бяха първите думи на кандидатът за вътрешен министър Бойко Рашков, който бе на поста и до сега.

„Ще продължим упорито да работим, включително и днес работим по разследването по магистрала „Хемус“ и ми се струва, че ще доведе до някои промени за вбъдеще.

Някои промени ще се отнасят и до състава на някои от парламентарните групи, намекна Рашков.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.