Рашков ще е вътрешен министър за ужас на Борисов, срещу лидера на ГЕРБ започва нова проверка

Рашков ще е вътрешен министър за ужас на Борисов, срещу лидера на ГЕРБ започва нова проверка
Вътрешният министър в служебния кабинет Бойко Рашков ще остане на същата длъжност в редовния политически кабинет

Днес официално ще бъдат представени структурата и съставът на Министерския съвет, предложен от „Продължаваме промяната“.

Рашков заяви, че все още няма покана от Кирил Петков, но името му фигурира като бъдещ министър, предложен именно от ПП.

Така най-големият кошмар на бившия премиер Бойко Борисов ще стане реалност. Защото Рашков не само разкри редица злоупотреби и корупционни схеми, реализирани при управлението на ГЕРБ, но и успя да минимилизира купения вот на изборите.

Вчера Бойко Рашков заяви, чe cpeщy Борисов ca cъбpaни peдицa нeoпpoвepжими дoĸaзaтeлcтвa зa ĸopyпция и злoyпoтpeбa c влacт. Πpи тoвa зa пoвeчe oт дeceтилeтиe нacaм.

„Гocпoдин Бopиcoв нe caмo щe cи cпoмни, нo и щe пpoпee и тo cъвceм cĸopo. Щe cи ĸaжe и ĸoя e Maтa Xapи, и ĸaĸви ĸpaжби e извъpшил пo вpeмe нa тaĸa нapeчeнoтo cи yпpaвлeниe. Hиe щe мy пoмoгнeм зa тoвa.“, заяви Рашков.

”Сдружение БОЕЦ внесе сигнал до МВР – ГДНП, съдържащ данни, които водят до обосновани съмнения за извършени от Бойко Борисов и други лица престъпления, част от които сме посочили, а останалите предстои да бъдат установени.”

Това съобщава самото сдружение в официалния си сайт.

В сигнала, внесен до МВР, се съдържа публична информация за снимките с пачките и златните кюлчета от спалнята на Борисов в държавната резиденция, която той обитаваше доскоро.

И към момента нито една институция не е установила произхода на тези огромни средства и златни активи, нито кой и как е направил въпросните снимки.

Самият Бойко Борисов обяви публично, че е установил автора на снимките, наричайки го „една прекрасна госпожа”, станала известна в медиите, като „Мата Хари”, пишат още от БОЕЦ.

Вчера шефът на МВР Бойко Рашков заяви пред журналисти: „Г-н Борисов не знаел коя е Мата Хари? Ще му помогнем да си спомни много неща“.

Любопитното е, че Борисов смени няколко версии за кюлчетата и пачките, като една от тях бе, че президентът Румен Радев го е снимал с дрон през прозореца.

Късния следобед от МВР съобщиха, че започват проверка по сигнала на БОЕЦ.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.