Румен Радев го попиля: Г-н Борисов да се насочи към стендъп комеди, чака го небивал успех!

Румен Радев го попиля: Г-н Борисов да се насочи към стендъп комеди, чака го небивал успех!
Румен Радев отговори подобаващо на екс премиера Бойко Борисов!

Подобаващ отговор на всички обиди и клевети, хвърлени по него от екс премиера Бойко Борисов, даде президентът Румен Радев. Според когото лидерът на ГЕРБ трябва да насочи енергията и ентусиазма си към друго поприще, това на стендъп комеди.

Румен Радев подобаващо отвърна на обидите на Борисов

„Никога не съм влизал, няма да вляза и сега, в тона на г-н Борисов. Но искрено го съветвам да опита в стендъп комеди, защото има доказан талант. Чака го небивал успех. Всички виждаме как му се „радват“ хората в дните след изборите, когато буквално влиза от брифинг в брифинг“, коментира Румен Радев.

Де факто това е самата истина. От дни Бойко Борисов не мирясва и нон-стоп вика медиите за поредното си изказване. На което не спира да произнася като мантра името на президента Радев.

Румен Радев бил гаден комунист, Румен Радев планирал да установи еднолична власт, Румен Радев се превърнал в по-голям диктатор от Тодор Живков и Сталин в едно, Румен Радев водел държавата към гибел… И още, и още…

За всички тези клевети, изречени в ефир, всеки друг човек (не само политик), моментално би завел няколко съдебни дела. И би ги спечелил. Президентът Радев обаче не смята да се занимава с личност, която е много под нивото му.

Стига му това, че Борисов беше окончателно изгонен от властта и народът ясно му показа, че не го иска. „Това, за което трябваше да говори на брифингите си, беше как и защо доведе държавата до пълно забатачване – във всяка една област.

Да говори за безследно изчезналите милиарди евро, както и затова, че прокуратурата и службите у нас години наред бяха роби на мафията. И се превърнаха в корумпирани органи, в органи, всяващи страх и ужас у хората, а не спокойствие и сигурност, както трябва да бъде.

Но г-н Борисов ще отговаря за всичко това и денят на истината е съвсем близо. А дотогава нека си продължава на воля с комедийното шоу, той това го умее“, казва Румен Радев.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.