Синоптичката на БНТ Ева Кикерезова смля Борисов за страха му от служебен кабинет

 Синоптичката на БНТ Ева Кикерезова смля Борисов за страха му от служебен кабинет
”Страх ги тресе да не би Президентът да сформира Служебен Кабинет.”, споделя публично синоптичката на БНТ Ева Кикерезова.

Постът и отприщи лавина от коментари.

Сред първите недоволни е говорителят на ГЕРБ Никола Николов: “Че като го сформира какво ще стане? И кой го тресе страх?”, контрира под поста пиарът на Борисов.

“Изключително ми е неудобно да споря с теб, Никола, защото ти твоята работа я вършиш перфектно. Със Севи сте еталон за това как предимно с вашите усилия тази партия се задържа 12 години (ако не греша) на власт. Възхищавам ви се от цялото ми сърце и чистосърдечно винаги съм се изказвала с най-добрите думи за вас, защото някой ден трябва да ви изучават в учебниците. Обаче Борисов не мога да го дишам, заради простащината, която лъха от него и маниера му на управление.”, отвръща Ева.

Появяват се много коментари в подкрепа на Кикерезова. Говорителят на ГЕРБ усърдно брани управлението на Борисов:

Кикерезова споделя публично и нещо много притеснително: “Майка ми я тормозят ежедневно в работата, заради мен (работи в общината), но не се оплаквам или озлобявам допълнително :)) …….

 

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.