Сред починалите от коронавирус – двама без други заболявания

Сред починалите от коронавирус - двама без други заболявания

Снимка: Pixabay

Двама мъже без придружаващи заболявания са починали с коронавирус през последните 24 часа.

297 са починалите лица, при които е бил констатиран новият коронавирус. Новите случаи от изминалото денонощие са 4.

Починали са мъж на 68 г. със сърдечно, хронично белодробно и хронично неврологично заболяване, мъж на 72 г., за когото няма информация за придружаващи заболявания, мъж на 68 г., за когото също няма информация за придружаващи заболявания, и мъж на 65 г. със сърдечно и хронично бъбречно заболяване.

Още по темата

18 юли 2020 06:50

251

Националната информационна система показва, че у нас медицинските служители, при които е потвърден COVID-19, са 560. Седем нови случая са регистрирани през последните 24 часа, като 4 от тях са установени при лекари, 1 – при медицинска сестра, 1 – при санитар и 1 – при друг медицински персонал.

Междувременно стана ясно, че бебе на два месеца е с COVID-19. То е настанено в болницата в Смолян с диагноза пневмония, съобщава “24 часа”.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.