Топ 50 на най-силите отбори в света и как ЦСКА попадна там

Топ 50 на най-силите отбори в света и как ЦСКА попадна там

Снимка: БГНЕС

Футболът беше преустановен заради пандемията от коронавирус, която блокира света.

И поради липсата на мачове, е време за най-различни класации, които Gol.bg предоставя на верните си читатели. Днес ще ви запознаем с интересно гласуване в популярния портал Ranker.

В него взеха участие повече от 340 000 души, а въпросът беше: “Кой е най-добрият отбор в света в момента”. Интересното е, че в Топ 50 попада родният ЦСКА, който е класиран на 34-та позиция.

“Червените” изпреварват италианската сензация Аталанта, Динамо Киев, Астън Вила, Реал Сосиедад, а напоредствено пред тях са аржентинските грандове Ривър Плейт и Бока Хуниорс.

Разбира се, това се дължи на активното гласуване на феновете на ЦСКА. Но кои отбори попадат в Топ 20 на класацията според привържениците?

Челните позиции логично са окупирани от европейските колоси като Ливърпул, Барселона, Реал Мадрид, Байерн Мюнхен, Ювентус и др. Вижте в прикачената галерия кои са най-добрите отбори в света според феновете.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.