Шефката на агенция митници влиза в схемата чрез татко Петко и гард на Алексей Петров. Банкова с пет апартамента, два…

Шефката на агенция митници влиза в схемата чрез татко Петко и гард на Алексей Петров. Банкова с пет апартамента, два...

АФЕРА разкри, че акцията срещу контрабандния бос Паскал,

покрай който лъснаха и светнаха шефката на Митниците Петя Банкова, главният секретар на МВР Живко Коцев и още куп висши длъжностни лица, е успяла да събере купища железни доказателства,

въпреки транслираните безумици на големите телевизии, слуги на простоидиотите и десносектантите, които тиражират единствено жалките гузни изказвания на денковци и сие.

В капана са щракнали както Живко Коцев, главен секретар на МВР, така и Бойко Рашков, депутат от ПП/ДБ и бивш вътрешен министър на Радев.

АФЕРА разкри и как посредствената бивша „анализаторка“ в ДАНС е изкласила до шеф на Агенция Митници, сложена там от финансовия министър от ПП/ДБ Асен Василев.

Схемата е станала чрез бивш служител на СОБТ, който е бил в охраната на Алексей Петров и е бил близък до сърцето на Банкова. Чрез него Банкова прави връзка с татко Петко, чрез когото Алексей Петров пък сглобяваше „простоидиотите“ с ГЕРБ и Борисов.

Петя Банкова притежава къща в Правец, където къща има и татко Петко, баща на Кирил Петков.

Освен това държавната служителка Петя Банкова притежава … 5 апартамента и два гаража в столицата, като последните 2 апартамента и един гараж в столицата придобива през … 2023 година!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.