Шок! Шефът на НАП Румен Спецов бил мутра – събирач на дългове „Под прикритие“

Шок! Шефът на НАП Румен Спецов бил мутра – събирач на дългове „Под прикритие“
Популярният български шампион по културизъм и близък приятел на Асен Василев – Кокорчо Румен Спецов крие тъмно минало.

Сегашният нов стар шеф на НАП бил и актьор, при това не какъв да е, а бандит! Е, не голям бандит, какъвто не всеки може да бъде на житейската сцена, но все пак бандит, събирач на дългове с тупаници.

Спецов, който преди да стане шеф на НАП продал фирма с дългове на малоимотен циганин, получил и малка роля точно преди десетина години в гангстерския екшън „Под прикритие“.

Там Спецов пъчи огромните си мускули пред бара на Снежана Макавеева, но не като мафиотски бос, а като мутра от обкръжението на боса Захари Бахаров. Кой да предположи, че десет години по-късно статистът – бирник ше смени великолепната Снежана Макавеева с … Херо Мустафа и Кокорчо.

Такива са звездите на Промяната. Същите като второстепенните актьори Кирчо и Кокорчо, чийто баща Румен Радев ги нарече „шарлатани“.

Все пак Спецов и като културист и като статист е изкарвал парите си с честен труд преди Асен Василев да го срещне по пътищата на живота и да го посвети в друго. Както се казва, срамна работа няма. А сега Румен Спецов като данъчен инспектор може да се дегизира като мафиот и да обикаля кръчмите под прикритие и да ги дебне за изрядни касови бележки. Който не дава такива – бой до посиняване!

Участието на Спецов в сериала забеляза Григор Здравков от Легия Антимафия.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.