11 тайни на Джей Ло: Как на 50 изглежда като 30-годишна?

11 тайни на Джей Ло: Как на 50 изглежда като 30-годишна?

Снимка: БГНЕС

 Джей Ло навърши 50 години миналото лято, но изглежда като 30-годишна. Ето и какви са тайните на певицата и актриса за зашеметяващ външен вид.

1. Не пропуска тренировка

Красавицата не излиза от фитнеса. Тя не пропуска тренировка, дори когато има рожден ден. Преди известно време Джей Ло разкри, че графикът ѝ е много натоварен – имала е 15 концерта за 27 дни. Но каза, че не е позволила това да я изцеди, а напротив – станала е по-силна и постоянно е спортувала между концертите и пътуванията.

2. Използва гликолова киселина

Звездата се грижи за кожата си много добре, като редовно използва гликолова киселина. Тази киселина действа ексфолиращо и премахва мъртвите кожни клетки, стимулира обновяването на клетките, което е много полезно, ако кожата ви е увредена от слънцето.

3. Протеини вместо сладко и чипс

Певицата спазва специална диета. Тя се храни с чиста храна и не се поддава на изкушения. Звездата разкрива, че когато е много гладна и ѝ се хапва вредна храна, тя веднага яде нещо, което е пълно с протеин. “То ме засища за дълго време”, казва тя.

4. Става рано

Лопес е разкривала в социалните мрежи, че става рано, за да тренира. А сутрешните тренировки са най-полезни, тъй като ни зареждат с енергия и ободряват. Тя е поствала селфита преди спорт рано сутрин.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.