15 в ареста след спецакцията в Пловдивско

15 в ареста след спецакцията в Пловдивско

Снимка: БГНЕС, архив

15 души от 7 села са задържани при акцията на МВР срещу битовата престъпност в Пловдивско. Арестувани са за нелегално производство на алкохол, стоки без бандерол, незаконен добив на дървен материал, заяви шефът на полицията в Пловдив Йордан Рогачев.

Още по темата

26 фев 2020 11:12

21

22 фев 2020 19:50

14

В момента той, главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов са в Перущица.

„Много български град. Обстановката тук е спокойна, но може да е и още по-спокойна“, каза Гешев, цитиран от „24 часа„. Той се запозна с историята на града и главно със събитията от Априлското въстание, описани в поемата „Кочо“ от Иван Вазов.

Главният прокурор детайлно разгледа снимките на въстаниците и в момента разговаря с представители на ръководството на общината. Преди това той размени приказки и с хората от Перущица. Те го приветстваха за активността на прокуратурата да пребори битовата престъпност.

Гешев ще посети и Перущенската църква, която в момента се ремонтира и цялата е със скелета, а покривът е открит.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.