Млад мъж е загинал при сблъсък на трамваи в София

 Млад мъж е загинал при сблъсък на трамваи в София

Снимка: Bulgaria ON AIR

Един човек е загинал при верижна катастрофа между три трамвая в София на бул. “Искърско шосе”. Инцидентът е станал малко преди 12:00 часа след спирката на трамвай 20 в ж.к. “Дружба”.

По непотвърдена информация загиналият е мъж, който пресичал трамвайната линия, а над 10 души са ранени, предимно от последната мотриса, съобщава Bulgaria ON AIR

В момента на място се извършва оглед от столични полицейски екипи. Движението на трамваите в района временно е спряно.

Във връзка с ПТП на ул. “Искърско шосе” и “Туше Делииванов” временно е променен маршрутът на трамваите по линия 20 и 23, съобщават от Центъра за градска мобилност. 

Трамваите от линия 23 ще се движат от „Гео Милев“ до станция Изток , а трамваите от линия 20 се движи от Пета метростанция на ул. „Пиротска“ до „Гео Милев“. В участъка от гара Искър до „Гео Милев“ са пуснати автобуси. 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.