6-те лева за барбарон на Нестинарка – от 3 години. Имало и табели

6-те лева за барбарон на Нестинарка - от 3 години. Имало и табели

Снимка: БГНЕС

Клиент на заведение на плажа е бил принуден да заплати такса от 6 лева, за да се храни седнал на плажа.

„Разбрахме, че трябва да платим таксата в момента, в който ни донесоха сметката. Преди това не бяхме предупредени. Табелите с информация за това не бяха поставени на видими места“, разказа Християн Георгиев, клиент на заведението, който сигнализира за случая в социалните мрежи.

Той твръди, че преди такава такса на е била събирана. „С оглед на всичко, което направиха тази година държавата и бизнесите, подобно нещо не е нормално“, категоричен е Георгиев. 

Още по темата

30 юни 2020 20:00

146

30 юни 2020 12:25

354

7 юни 2020 09:25

54

„В тази сфера на бизнеса сме от 10 години. Вече трета поредна година сме на плаж „Нестинарка“. Най-важното за нас в бизнеса е коректността към клиентите. Когато клиент получава някаква услуга, той трябва да е запознат с нея. Затова сме разположили на видими места табели за цената на барбароните“, заяви пред Нова тв собственикът на заведението Диян Тунджев.

Той казва, че персоналът предупреждава всеки клиент за цената на барбароните.

„Всеки бизнес се подчинява на някакви финансови правила. Ако някой няма възможност да плати тези барбарони, ние му предлагаме да бъде настанен на другите места в заведението, за които не се заплаща нищо“, каза още Тунджев.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.