Bulgaria ON AIR с ново издание на „COVID реалност“

След огромния интерес към първото издание на специалното студио „COVID реалност“ на 31 май, сега екипът на Bulgaria ON AIR е подготвил второ специално издание, с което поставя фокус върху това как ще изглежда животът ни с коронавируса. Второто студио с водещ Златимир Йочев ще се излъчи на 14 юни, неделя, от 09:00 часа.

Специално място в него ще бъде отредено за дългосрочните икономически последици от кризата. По темата в студиото ще говори икономистът Георги Ангелов. Кога, реалистично погледнато, може да се очаква съживяване на икономиката, ще успее ли бизнесът да понесе втори пик през есента, ако такъв има, са част от въпросите, които ще бъдат засегнати по време на обзорното издание.

По медицинските теми, свързани с коронавируса, лечението му и последните тестове за създаването на ваксина, зрителите ще чуят мнението на пулмолога д-р Александър Симидчиев, а за психологическите последици от социалната изолация и мястото на изкуството по време на пандемия ще говори директорът на Народния театър „Иван Вазов“ Мариус Донкин.

Поредицата специални телевизионни студиа „COVID реалност“ е част от програмните промени, които Bulgaria ON AIR предприе, отразявайки всичко актуално и важно около пандемията от коронавирус. Тя е част и от стремежа на цялата Investor Media Group, към която принадлежи Bulgaria ON AIR, да помогне на зрителите с полезна, ценна и навременна информация за това как да се научат да живеят сигурно и спокойно сега, когато мерките се облекчават и ежедневието ни се адаптира към новата нормалност.

Второто специално издание на „COVID реалност“ може да проследите на 14 юни, неделя, от 09:00 часа, по Bulgaria ON AIR, както и в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Телевизионното студио ще се излъчва на живо и на уебсайтовете на двете телевизии, както и на водещите медии от Investor Media Group – Dnes.bg и Investor.bg. В реално време може да го слушате и по националното радио Bulgaria ON AIR.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.