“Смени си маршрута”, заканил се мъжът, заплашил Фандъкова с убийство

"Смени си маршрута", заканил се мъжът, заплашил Фандъкова с убийство

Снимка: БГНЕС

В края на април безработен мъж решава да заплаши кмета на София Йорданка Фандъкова във Facebook. Той бил съкратен от работа. Поводът да остане без препитание е, че обектът, в който е работил, е бил затворен заради въведените ограничителни мерки. Бил и недоволен от работата ѝ като кмет, пише от “24 часа“.

Още по темата

17 май 2020 22:25

114

17 май 2020 15:50

122

За това мъжът излиза гнева си в социалната мрежа. “Ще те закопам в чувал”, се заканва той, а след това съветва Фандъкова: “Смени си маршрута”. Той дори напсувал кмета и добавил “Много си проста”.

По случая започнало разследване. Мъжът е задържан е на 28 април. Прекарал в ареста 24 часа.

Той се разкаял пред разследващите и обяснил, че не е бил сериозен в заканите си. Обещал, че повече няма да прави така. Повдигнато му е обвинение за закана за убийство и е освободен от килията с парична гаранция от 700 лв.
 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.