Божков се прибира, Бойчето е изпран и центрофугиран със св*рки от тия, дето щяха да го хвърлят в затвора

Божков се прибира, Бойчето е изпран и центрофугиран със св*рки от тия, дето щяха да го хвърлят в затвора
Всичко е точно. Божков се прибира, Бойчето е изпран и центрофугиран със свирки от тия, дето щяха да го хвърлят в затвора.

Една голяма грешка направи Бойко още тогава…надцени народа си.

Загуби ценно време да се обяснява пред световни медии, панически да съчинява любовен трилър с Мата Хари, мислейки си, че на народонаселението му трябва сложен сюжет. Страхуваше се от народния гняв и от още компромати.

Нищо не му трябва на бг-то. Аз го видях още в първите дни след като изтекоха снимките от спалнята и отидох да си говоря с народа на пазара, но ми беше трудно да го повярвам… Най-обикновена плоска лъжа си върши чудесна работа.

Нямаше нужда да се абиш, Бойче. Просто трябваше да кажеш веднага, че снимките са фалшиви, а ти злато и пачки си виждал само на филм.

Все му е тая на тоя народ. Ако му беше важно, щеше да те е махнал вече 100 пъти. Но аз, все пак, ти благодаря.

С дъщеря ми си изкарахме велико по площадите 2020-а. И страхотни приятели намерихме там. И така ще си живеем по балоните. А това насипно племе, дето преглъща подобно унижение и дебилни лъжи… заслужава си

https://www.facebook.com/iasiova/posts/10232116220585269?ref=embed_post

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.