Българин оглави Топ 10 на световна класация за електронна музика

Българинът Мартин Денев оглави Топ 10 на най-реномираната платформа в света за електронна музика. Лятно и екзотично звучене струи от парчето му “Perfectly Enough“.

Още по темата

17 апр 2020 16:45

13

“Албумът излезе преди 2 седмици и директно влезе в класациите на Tracksource. За мен беше голяма изненада и страшен успех”, каза за “България сутрин” музикантът Мартин Денев.

Той сподели, че успехът на успеха е взаимен и е дело на целия отбор, който е участвал в създаването му.

“Клипът е правен на Бали, всички локации и режисурата са мое дело. Има една изоставена сграда, която има характер, като участник в клипа. Другата локация е един рибен пазар, a третата е един китайски храм, исках да завършим по този вглъбен начин”, разказа Денев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Мартин е DJ и от 6 г. се грижи за настроението на посетителите на Бали. Денев добави, че е живял на много места по света – 15 г. в Холандия, и Азия го е привлякла по много причини.

“Вече съм на Бали 8,5 г. и предпочитам да разнообразявам, искам да съм близо до семейството си”, допълни музикантът.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.