България остава без президент, защото Радев не иска да даде оръжия на Укрaйнa

България остава без президент, защото Радев не иска да даде оръжия на Укрaйнa
Румен Радев рискува живота си, като отказва оръжия на Укрaйнa!

Президентът на Република България ще е на косъм от смъртта, докато не се съгласи да предостави военна помощ на Укрaйнa.

Това разкри един от доверените му хора Мажд Алгафари, писа Demokrat.bg.

Журналистът смята, че срещу държавния глава се готви грандиозен атентат и случилото се на околовръстното в Пловдив е само предупреждение.

Тогава камион с тегло от 20 тона се вряза в кортежа на президента, при което лекарят и един от гардовете на НСО бяха ранени.

Според Агафари катастрофата не е случайна, защото на прав участък в 10 ч. сутринта при идеално време е невъзможно да не видиш такъв кортеж.

Геополитическият анализатор счита, че някой умишлено е искал да сплаши ген. Радев.

Готвят ли атентат срещу Румен Радев?

Причините може да са две. Едната е свързана с Украйна и отказа на президента да предостави оръжие на Зеленски.

Другата е отказът му да свали ветото от РСМ за влизане в ЕС, което дори вкарва версията, че може да става дума за македонски атентат.

Според Алгафари обаче по-вероятно е да става дума за Укрaйнa, защото САЩ с всички сили се опитват да въвлекат България във войната, за да могат да използват нашата територия като фронтова зона срещу Русия.

Братът на гербаджията Нидал Алгафари е категоричен, че САЩ винаги са били много сурови към онези, които не изпълняват сляпо заповедите им.

А в момента Румен Радев се противи по два въпроса и това може да е мотив за атентат срещу него.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.