Вижте истината, която крият за ПП ВЪЗРАЖДАНЕ

Вижте истината, която крият за ПП ВЪЗРАЖДАНЕ
Всички анализатори и агенции крият истината за ПП ВЪЗРАЖДАНЕ.

В момента Костадин Костадинов и неговата партия ВЪЗРАЖДАНЕ набират огромно подкрепа в цялата страна.

Социологическите агенции крият истината, политическите анализатори не говорят за нея, а националните медии не говорят за това. Истината е, че в така насъздалата се политическа обстановка Възраждане черпят все повече електорална мощ. Това е единствената патриотична партия, която изсмуква силите на провалите се така наречени патриоти.

Атака, ВМРО и НФСБ осребриха електоралният си потенциал, излъгаха хората и там тече огромен разпад. Дори Ангел Джамбазки брани домът на Бойко Борисов, което е непристойно държание за Евродепутат.

Много от привържениците на тези партии вече открито симпатизират на Костадин Костадинов. БСП някак си спряха комуникацията с техният електорат и също голям процент от отлива на тази социална партия вече припознава идеите на Възраждане.

Хората на Мая Манолова също се отдръпнаха и тези на ИТН нещо не са доволни от действията на лидерът си.

Виждаме, че Промяната все повече прилича на подмяна и от там има освободен огромен ресурс, а партията на двуличният Стефан Янев е само заявка нищо повече.

Истината е, че само ДПС имат твърд електорат и ГЕРБ все още имат някакво ядро, но и двете икономически групировки ГЕРБ и ДПС имат солиден финансов ресурс и контролират сериозни сегменти в паралелната държава, но хората не ги искат във властта затова се опитват с аватари да управляват.

За сега Костадин Костадинов набира огромна подкрепа и това е истината, която се крие.

Вие бихте ли подкрепили Костадин Костадинов в коалиция с някой друг или според вас Възраждане трябва да се борят сами?

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.