Костадин Костадинов: Да възродим България

Костадин Костадинов: Да възродим България
Костадин Костадинов, лидер на ПП „Възраждане“, знаете го, който е патриот до дъното на душата си!

Виждали сте го на протестите винаги на първа линия, винаги готов да се притече на помощ! Костадин Костадинов обаче е непреклонен към несправедливостта и затова често е скандален, често е в битка за справедливостта.

Той обаче ви призовава да сте активни не само политическо, но и в социалният живот да взимаме дейно участие в борбата срещу партиите на статуквото и да се борим да опазим истинският патриотизъм, защото когато сме пасивни ние учим себе си малко по-малко да бъдем слаби и да се навеждаме, но когато сме активни и сме много силата ни може да противодейства, силата ни може да вдъхновява, силата ни може да ни избави от лъжепатриотизмът, който е меко казано обида за всеки Българин където и да се намира по света.

Ако във вашите вени тече Българска кръв, ако сте потомци на славните славяни, на храбрите прабългари и на свободолюбивите траки сега е момента да покажете на дела, че „ние сме народ, а не мърша“ както е казал Вазов. Партия „Възраждане“ участва в тези избори с бюлетина номер 11.

Костадин Костадинов: Да възродим България

Време е да се вслушате в сърцето си и да изберете пътят на България. Купуването и продаването на гласове е престъпление, а не е ли престъпление да казваш, че си патриот и да работиш срещу интересите на България да погазваш неписаните закони на вярата си да васалничиш на чужди интереси и да съсипваш Българската армия.

Няма крепост превзета отвън, а тя винаги се превзема отвътре с предатели и продажни души. Нека спасим нашата крепост, нашият дом, нашата България като се опълчим на националните предатели и да им потърсим сметка, защото всеки му ще се въздаде според делата, а сега дела трябват.

Нашето дело е ясно – да спасим България, но за да стане това трябва да сме единни. Ако сте съгласни с мен подкрепете партия „Възраждане“ с номер 11.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.