Виктор Орбан: Корупцията, извр@… и малоумието в ЕС трябва да бъдат унищожени!

Виктор Орбан: Корупцията, извр@... и малоумието в ЕС трябва да бъдат унищожени!
Виктор Орбан ги попиля, каза мнението си за побъркания ЕС!

Лошото момче на ЕС – Виктор Орбан отново скандализира евролидерите като им заяви право във физиономиите какво мисли за тях и за настоящото управление на Европейския парламент. Той не се поколеба да ги нарече дори малоумници, водещи най-древния континент към разруха.

Лошото момче Виктор Орбан отново ги постави на мястото им

„Корупцията, която е едно разрастващо се блато, извр@т…остт@ и пълното малоумие в ЕС трябва да бъдат унищожени из корен. Пет пари не давам дали някой ще се ядоса на думите ми и дали отново ще ни вземат на прицел – мен и страната ми.

Интересува ме икономическият растеж на Унгария, добрият живот на унгарците и моралът, традициите, които ще съхраним с цената на всичко. А вашите нови „евроценности“ си ги заврете… знаете къде“, разпени се в своя си стил Орбан.

Той за пореден път повтори, че държавата му досега не е взела, а и няма да вземе страна във войната с Украйна. „Дали сме подслон на много бежанци и смятам, че е човешко. Но да заклеймяваме Владимир Путин и цяла Русия, както и да си затваряме очите, вярвайки, че нещата са само черно и само бяло, няма да стане“, каза Виктор Орбан.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.