За сегашната власт работят на всички фронтове, както никога досега в българската история. И при соца нямаше такова чудо

За сегашната власт работят на всички фронтове, както никога досега в българската история. И при соца нямаше такова чудо
В подкрепа на сегашната власт работят на всички фронтове, както никога досега в българската история.

И при соца нямаше такова чудо.

Впрегнати са астролози, журналисти, водещи, политолози, социолози, тролове, щпицкоманди, паравоенни формирования с черепи като отличителен белег, преоблечени в полицейски униформи, прокуратура и МВР се трудят неуморно като пропагандисти, всички структури на властта бълват пропаганда и въртят пиар акции, които големите телевизии услужливо раздуват веднага.

Премиерът продължава да спуска готови видеоматериали на телевизиите, снима се как се среща с министри на неизвестни места да им дава инструкции, както мъдрия вожд Ким Чен Ун с командирите си.

И колко струва всичко това? Колко милиони се сипят и дали ще помогнат?

Какво ще заварим, когато цялата тази прогнила кула рухне?

Може да се очаква преходен период на слаба власт, смяна на 2-3 правителства, докато се изчистят структурите на държавата от наслоените човешки недоразумения и отношения на всички нива.

Иван Бакалов, Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.