Момиче от Русе: Адски съм ядосана на тази държава, на всички тези ламтящи за пари хора!

Момиче от Русе: Адски съм ядосана на тази държава, на всички тези ламтящи за пари хора!
Момиче от Русе разказва тъжна история за кончината на дядо ѝ

Дядото на Елеонора е чакал 5 часа пред болницата, след като от Спешна помощ са му отказали съдействие. В града болницата била „пълна“ се наложило да намерят транспорт и сами да го за карат в най близкия град – Варна.

Елеонора Христова се свърза с редакцията на Dunavmost, защото се чувства безсилна и единственото, което може да направи е да даде гласност на поредния абсурден случай в държавата.

Възрастният мъж живеел в град Провадия. След операция той се възстановявал вкъщи, но след две седмици получил болки и така се стигнало до болница. След като го приели в болницата във Варна установили, че е с прищипана херния и пневмония, която получил от дългото чакане на студа преди това. Лекарите казали, че ще оперират хернията, но след излекуване на пневмонията.

След няколко дни обаче се обадили, че дядото е починал от COVID.

„Човекът си отиде заради своите болести и мъки…. а не заради вашите измислени зарази“, каза Елеонора.

„Моят дядо си отиде на 07.01.2021 г. След редица случили му се нещастия, постъпи в болница във Варна.

След 5 часа висене на студа, най накрая беше приет… Човек в инвалидна количка и без един крак!!! 5 часа на студа… и в почти без съзнание най-накрая го приеха!

Приеха го, искаха да му правят операция.. Но за жалост не стигнаха до там. От студа бе хванал бронхит пневмония (тъй като не беше излизал от вкъщи повече от 1 месец). Нашите „доктори“ започнаха да лекуват пневмонията и след това казаха, че ще оперират хернията. Изминаха няколко дни, дори нямаше седмица и се обадиха, че дядо е починал… И познайте… Познайте от какво! Точно така, от COVID…

Човек без симптоми, без каквито и да е други оплаквания, починал от COVID!

Естествено при искане на каквито и да е изследвания, нашите „доктори“ отказват да дадат повече информация. Казват, че изследвания дават само ако си със прокурорска заповед.

Каква е тази нова простотия?!

Чувствам безсилна и адски ядосана на цялата тази държава, на всички тези ламтящи за пари хора!

След това в болницата казват, че ковчега ще е от тях и ще струва 800 лева! При положение, че в една траурна агенция в Провадия е около 400 лева. И освен спечелените пари от пътеките на COVID-A, те продължават да печелят и от погребенията и т.н…

Ядосана съм на това, че се всеки си мълчи и тези неща няма да спрат.

Знам, че този случай не е единственият и Ви моля, спрете да мълчите!“, разказва Елеонора Христова.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.