Народът спечели: Румен Радев вдига значително доходите от януари!

Народът спечели: Румен Радев вдига значително доходите от януари
До месеци президентът Румен Радев ще докаже за енти път, че народът спечели с избора му!

Народът спечели! За пореден път победи с избора си за президент в лицето на генерал Румен Радев, който се зарече да направи най-важното – значително повишаване на доходите на българите. И то още догодина.

Народът случи на президент с Румен Радев

Става дума не само за заплатите, но и пенсиите, които към момента буквално се стапят на фона на драстичното поскъпване на цените.

Нещо повече – за пенсиите увеличението ще дойде още на Коледа, когато промените в доходите на възрастните хора ще влязат в сила.

Средният размер на пенсията ще стане малко под 600 лева и то още през януари 2022. 370 лева ще бъде минималната пенсия, която хората ще получават ако и да нямат достатъчен трудов стаж. Бонусите от 120 лева на месец също ще се запазят и занапред.

Президентът Румен Радев и кабинетът на Кирил Петков и Асен Василев ще работи усилено и за повишаване на минималната работна заплата, също от догодина.

„Съвсем скоро българите ще видят как се работи наистина и как се управлява държава – нещо, което сме забравили вече от 32 години.

Много дълъг ни дойде този „преход“, но най-после ще имаме правителство и президент, които да работят в синхрон.

И най-вече за доброто на хората, които е крайно време да заживеят по европейски, където се намират“, коментират източници от президентството.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.