Нешка Робева срина НАТО: Да дойдат в Югославия да сеят мир! Пардон, нея вече я няма

Нешка Робева срина НАТО: Да дойдат в Югославия да сеят мир! Пардон, нея вече я няма
Легендарната ни треньорка по худ. гимнастика Нешка Робева е на мнение, че на запад има твърде много лицемерие.

В момента всички укоряват Русия и обявяват Владимир Путин за агресор, но къде бяха всички тези критици преди 20 години?

Преди 23 години НАТО срина из основи Югославия, която месеци след това се разпадна. Робева не може да приеме за съдник в момента именно американците, които разбиха не една или две държави за собствени цели, пише Vtorifront.bg.

„Щом САЩ са такива миротворци, защо не отидат в Югославия да посеят малко мир. А, пардон, нея вече я няма, унищожиха я същите американци, които днес приказват за агресията на Русия. Сърбите са по-малко хора от украинците ли? Не го разбирам това лицемерие“, избухна Нешка.

Тя е на мнение, че целият Запад е изключително лицемерен. Говори се и се пише само за Украйна, защото така се изкарва Русия злодей, а от 8 години има война в Йемен и никой не се интересува от това.

„20 милиона души в Йемен се нуждаят от спешна хуманитарна помощ, а се говори само за Украйна. Това не са никакви евроатлантически ценности, това е обикновено двуличие“, смята Робева.

Според нея НАТО не е никаква отбранителна организация, както се твърди и се тиражира. Напротив, именно хората от НАТО са виновни са почернянето на много човешки съдби заради свои егоистични цели.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.