Рашков отговори на ДПС: Няма да позволя името ми да бъде опетнявано от пехливан политици

Рашков отговори на ДПС: Няма да позволя името ми да бъде опетнявано от пехливан политици
Няма да позволя да бъде опетнявано името ми от пехливан политици и произволно хвърлени обвинения.

Това коментира пред журналисти вицепремиерът и вътрешен министър Бойко Рашков по повод напрежението между него и ДПС. Неотдавна от партията на Мустафа Карадайъ обявиха, че няма да позволят предвид изборите отново техни симпатизанти да бъдат подлагани под натиск

Без да говори с имена днес Рашков заяви:
„Тези дни ще изнеса в публичното пространство множество подобни случаи във връзка с изборите от 11 юли, за да покажем как една партия се грижи за правата и свободите на българските граждани, притискайки ги да гласуват точно за нея“.

Днес Бойко Рашков присъства на събитие по отбелязване на 50-годишнината от създаването на Института по психология към МВР.

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков направи изявление пред медиите, като коментира и скандала „Пандора Пейпърс“, като каза, че: „Трябва да се изследват фактите от службите в страната. За съжаление отново ще вървим след събитията“.

Той коментира също и случая с Арсенал. „В Арсенал са задържани лица, които са искали да изнесат от страната документи и продукция, която има фирмено значение“.

Относно темата с изборите, Рашков поясни, че скоро ще изнесе факти, свързани с изборите от 11 юли. „В близките дни ще се спра на конкретни факти. Вчера в Кирково е заловен гражданин, който е заплашвал друг, че трябва да гласува за ДПС иначе няма да получи отопление през зимата“, това коментира пред журанлисти министър Рашков.

„Тези дни ще изнеса в публичното пространство множество подобни случаи във връзка с изборите от 11 юли, за да покажем как една партия се грижи за правата и свободите на българските граждани, притискайки ги да гласуват точно за нея.

Тази статистика е приготвена доста отдавна и аз съм я спестявал до момента, но сега ще я изнеса, за да защитя името си.

Чух изрази, като „репресия“ и „антидемократичност“, което е свързано с моето име. Няма да позволя да бъде опетнявано името ми от пехливан политици и от произволно хвърлени обвинения“, каза още Рашков.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.