Главният прокурор Иван Гешев: Няма да подам оставка!

Главният прокурор Иван Гешев: Няма да подам оставка!

Снимка: БГНЕС

Главният прокурор Иван Гешев заяви, че няма да подава оставка, както настояват президентът и протестиращите.

Не смятам да си подавам оставката, защото си върша работата, коментира днес той в град Шивачево, където е по повод специализирана операция срещу битовата престъпност.

Още по темата

16 юли 2020 09:30

86

“Ако ме харесват, това означава, че не си върша работата”, смята той.

По думите му работата му е свързана с това да има правосъдие и справедливост, тя е в интерес на българските граждани. Гешев посочи, че към момента има над 20 процента спад на битовата престъпност, че драстично са намалели телефонните измами, предаде БТА.

В Шивачево преди време възрастна жена беше нападната. Главният прокурор заяви, че извършителят, който е на 19 години, е задържан, но това не решава проблема.

Полицията ще вземе мерки за повече сигурност, посочи той. В Туитър главният прокурор написа, че битката срещу престъпността продължава.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.