Как да се успокоите, според зодията

Случилото през последните месеци ни показа, че е трудно да си правиш планове занапред, защото не знаеш какво ще стане на другия ден. Коронавирусът ни накара да се изолираме от света и оценим малките неща, които преди това въобще не сме забелязвали. Несъмнено пандемията повиши тревожността на хората, които трябва да мислят не само за здравето, а и за препитанието си в този труден момент.

Всеки се справя по различен начин със стреса заради извънредното положение – едни се затварят в себе си и мислят за проблемите, други се радвта на свободното време и гледат да релаксират, за да запазят психиката си. Според психолози, когато намерим начин, с който да отработим негативните емоции, ние се чувстваме много по-добре.

Ето най-добрият начин да бъдете по-спокойни по време на изолация според вашия зодиакален знак:
планети, Вселена,

Овен: Изградете си свой духовен ритуал
Сега е сознът на Овните и Слънцето пътува към вашия знак. Това е идеаялното време да се обърнете към духовното в себе си, което ще ви даде спокойствието, което търсите. Не става дума само за молитва, а по-скоро изграждането на свой собствен ритуал, който ви действа оптпускащо.

За да намерите вътрешно спокойствие, ставайте по рано. Вие избирате дали ще пиете кафе, гледате изгрева на слънцето, правите йога или си палите ароматни свещи. Важното е самото действие да ви доставя удоволствие.

Телец: Доверете се на лечебната сила на кристалите

Както знаем, Телецът е земен знак, свързан до голяма степен с природата. Затова може да се обърне към лечебната сила на естествените кристали, всеки от който носи своя енергия и помага при различни проблеми.

Може да си купите ахат, розов кварц или малахит, които се препоръчват за вашата зодия. Ако ги държите на видно място у дома или ги носите като амулети, те ще ви правят по-спокойни. Има и вариант да ги комбинирате с действието на етерични масла.

Вижте още по темата в Tialoto.bg
Източник: Tialoto.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.