Как покриха кокаиновата афера „Верила“ със „зелената светлина“ от Нидерландия за Шенген

Как покриха кокаиновата афера „Верила“ със „зелената светлина“ от Нидерландия за Шенген

През седмицата започнаха да се финализират всички криминални договорки и ала-бала инструкции от зад Океана към пуделите на синджир от предателската сглобка на кръга “Магнитски-КТБ-Нексо“.

И това се случи, благодарение на указанията, дадени в САЩ на вр.и.д. адвокат, пардон – личен прокурор, който изпра голяма част от миналото на Борисов, Пеевски и харвардските и бойкикевите измамници.

Така бизнесменът Ивайло Дражев коментира специално за ПИК горещите новини от отиващата си седмица, в която наред с промените в Конституцията, стана ясно и че и.ф. главен прокурор Борислав Боби Сарафов е изпрал и аферата „Нексо“, след като по-рано направи това с Бойко Борисов, Кирил Петков и Делян Пеевски.

“След барселонския сериал на ББ и бащината му любовна драма, универсалното химическо чистене, собственост на Пеевски, наречено съдебна власт, изпра и ортаците им Кирчо, Кокорчо, Бойкикев и Прокопиев, сваляйки запорите на последния и разчиствайки измамата “Нексо“, допълни още той.

“За тяхна зла участ обаче Феномена на Доган натвори нови чудесии в БНР и “Нефтохим“, а през ортаците си от Делиормана – и в трафика на “сода бикарбонат“ от Колумбия през Бразилия, в сапунената опера “Верила”, aкостирала в Ирландия с над тон кокаин за “евробоеца“ Лудогорец“, коментира Дражев и заловения кораб с кокаин, собственост на БМФ и братята Кирил и Георги Домусчиеви.

“Отделно от това Васил Божков наля масло в огъня с нови показания пред американската “Свободна Европа” за множество имоти в Дубай и придобиването на Нова телевизия с пари от рекет спрямо него, оформени с добре познатата паметна записка за 200 милиона, което обаче е ново самостоятелно основание за отделно досъдебно производство за пране на пари срещу наркодружинката “Магнитски”.

По думите на Дражев това все пак се е случило, въпреки опитите на сапунения Денков и харвардските измамници Кирчо, Кокорчо и Бойкикев да прикрият ортаклъка с някаква имагинерна холандска “зелена светлина” за Шенген и с разфасованата Конституция, в следствие на плонжове в Брюксел в подкрепа на розовия Рюте за НАТО, приемане в ЕС на ортаците на Брендо в Киев и приютяване на бъдещи депутати с двойно гражданство от десетки хилядите имигранти, които са трансферирани към Австрия срещу 1500-2000 евро за джобовете на същата мафия.

“Тук е мястото да попитаме Боби Сарафов защо още не са започнали арести и в София, Разград, Банкя и хотел “Берлин” за наркоаферата “Верила-Лудогорец” и защо КПКОНПИ не е започнала производство срещу делиорманските “орли” и хапчетата“, завърши Ивайло Дражев.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.