Кино у дома: СФФ със свободен достъп до филмотеката на MUBI

Кино у дома: СФФ със свободен достъп до филмотеката на MUBI

Снимка: БГНЕС

По време на пандемия Дом на киното и София Филм Фест предлагат свободен достъп до филмотеката на платформата за арт -кино MUBI. Шансът на публиката да достигне до качественото кино е за три месеца.

За целта е достатъчно да заявите своето желание да станете член на виртуалния клуб на Дом на киното на добре познатия електронен адрес [email protected] – и ще получите линк за достъп към богатата библиотека на MUBI.

Ето какво казват самите те за онлайн-пространството, посветено на киното: “В MUBI ще откриете не само прекрасни нови филми, но и класически шедьоври.

Платформата провокира дискусии, дава възможност да споделяте своите фаворити – продължава се традицията на киноклубовете, в които абсолютните киноманиаци се събират, за да си говорят за различни филмови развръзки, режисьорски версии, а също и за това какво всъщност означава дъждът от жаби в “Магнолия”. Обичаме разгорещените спорове със страстни аргументи! Ако сте в настроение за КИНО – добре дошли в MUBI!”
 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.