Костадинов в Москва – показа колко му е струвала вечерята и отсече: Сега разбирате ли защо американците държат да скъсаме отношенията си с Русия

Костадинов в Москва – показа колко му е струвала вечерята и отсече: Сега разбирате ли защо американците държат да скъсаме отношенията си с Русия

Сега разбирате ли защо американците толкова държат да скъсат всички връзки между нас и Русия, обяви Костадинов 

Лидерът на “Възраждене” Костадин Костадинов сподели в страницата си във фейсбук, че е вечерял в български ресторант в Москва. Вечеря за трима му била излязла 110 лева, твърди той.

“Снощи вечеряхме в българския ресторант в Москва, механа “Баба Марта”. Намира се на най-известната московска улица, “Арбат”, и поради тази причина очаквах да цените да са изключително високи. За наша изненада обаче те се оказаха съвсем нормални и тримата вечеряхме за около 110 лв.

На тръгване минахме през един хранителен магазин, за да видим как страдат руснаците от санкциите и колко са им празни витрините. Разбира се такова нещо няма, магазините са пълни и цените на някои стоки в тях са по-евтини, отколкото в България. Сега разбирате ли защо американците толкова държат да скъсат всички връзки между нас и Русия? Защото на пропагандата краката са къси и ако имаме реална информация за Русия, истината ще се покаже изключително бързо”.

Припомняме, че Костадинов е в столицата на Руската федерация заедно с народния представител Коста Стоянов и общинския съветник в СОС Деян Николов. Те участват в Международния форум на страните от БРИКС.

Менюто в ресторанта, в който Костадинов вечеря 
Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.