Крушарски отсече: Купата е наша, с Левски всичко свърши

Крушарски отсече: Купата е наша, с Левски всичко свърши

Снимка: БГНЕС

Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е убеден, че победата с 2:0 над Левски снощи е ликвидирала шансовете на „сините“ за реванша в турнира за Купата на България.

„Решил съм всичко преди реванша. Решил съм го. Не ми се говори по такива въпроси. Казах на играчите да се прибират и да почиват, а в неделя да му мисли моят друг любим цвят. Нашият въпрос е решен“, заяви в типичния си стил Крушарски.

Още по темата

9 юни 2020 22:18

48

„Второ или трето място и Купата е наша. Реванш? Реваншът ще е срещу ЦСКА или Ботев. С Левски всичко свърши. Другите изобщо да не се надяват. Първият мач е най-тежък. Третият ще бъде още по-добър.“

„Локомотив има стил. Ако не сте забелязали, значи не разбирате от футбол. Има ред и дисциплина. Ако всичко върви по мед и масло, аз нямаше да съм тук. Трудности винаги има“, посочи още Крушарски и продължи:

„За какви реванши говорим. Купата е тук и няма да си тръгне. Парите трудно се изкарват, а аз трябва да издържам отбора и школата. Утре Акрапович си заминава. Няма да го държим повече.“

„Той удържа най-тежкият момент. За нас сега е удоволствие да гледаме играта на терена. Надграждаме лека-полека. Момчетата се готвят старателно. Знаят какво сме се разбрали“, заяви Крушарски и продължи:

„Който е дошъл при мен, трудно си е тръгнал. Който и да е той. Тук искам да отправя апел към бивш треньор и легенда на Локомотив. Ако има доблест, да се откаже от треньорството, защото каза за моя по-малък син, че от него футболист няма да стане. Ако има доблест, нека каже за кой става въпрос и да се извини“, завърши Крушарски.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.