Отпуснахме над 16,5 млн. лева за обучение на младите, за да може, след като ги обучим, да излязат на протест

Отпуснахме над 16,5 млн. лева за обучение на младите, за да може, след като ги обучим, да излязат на протест
Днес взехме решения в подкрепа на българските ученици, студенти, на младите семейства и работещите хора.

Това написа Бойко Борисов в личния си профил във Фейсбук, съобщава Petel.bg

„Поехме и изпълняваме ангажиментите си за обновяване и модернизиране на кабинетите за природни, математически науки, иновации, техника в 160 училища в България, да им оборудваме кабинетите, съответно с най-доброто, за да може, младите хора, децата, учениците, след като ги обучим добре, да излязат на протест.”, допълва с ирония в поста си Борисов.

„За да се учат нашите деца в модерни класни стаи и във възможно най-добрите условия, с колегите ми от Министерския съвет днес отпуснахме по бюджетите на общините 16 586 976 лв.

Средствата са за реализирането на дейности по национална програма.

Тя е насочена към училища с иновативни практики и за развитие на иновации в областта на природните науки, дигиталните технологии и математиката.”, казва още в поста си премиера.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.