Поставиха под карантина 57 моряка за седмица във Варна

Поставиха под карантина 57 моряка за седмица във Варна

Снимка: БГНЕС

23 кораба, с 388 човека екипаж, са акостирали на пристанище “Варна”. Връчени са 57 предписания за поставяне под карантина на членове на екипажи, пристигнали от страни с епидемично разпространение на COVID–19, а отделно са подадени 36 декларации, съобщиха от Регионалната здравна инспекция в града, цитирана от chernomore.bg.
На летище “Варна” пък са издадени 3003 предписания и 1072 декларации на пътници, пристигащи от страни с епидемично разпространение на COVID–19.

Още по темата

29 юни 2020 08:39

13

Здравните служители проследяват субективното състоянието на 39 граждани на област Варна, които са без общопрактикуващ лекар, поставени под карантина след завръщане в страната ни.

От РЗИ – Варна допълват, че заболелите от грип – с други респираторни прояви, неидентифициран вирус хоспитализирани в Инфекциозна клиника на УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна и амбулаторно преминали са 71 човека, срещу 54 от предходната седмица. Всички са изследвани с RT-PCR тест, от които 27 са показали положителни резултати за COVID–19.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.