Рашков вади снимки и видео срещу ГЕРБ и ДПС, съобщи новина: Бивш шеф на „Автомагистрали“ е избягал от страната

Рашков вади снимки и видео срещу ГЕРБ и ДПС, съобщи новина: Бивш шеф на „Автомагистрали“ е избягал от страната
Чувстваме се задължени да информираме обществеността.

Длъжни сме, защото ни обвиняват в несъществуващи грехове.

Днес ме погребаха в Русе, г-жо Николова, сигурно сте доволна. Това заяви министърът на вътрешните работи и вицепремиер Бойко Рашков по време на пресконференция, цитиран от „Евроком“.

“За голямо съжаление сме свидетели на криминална активност на ГЕРБ и ДПС около изборите. Тези клипове и снимки, които сме приготвили, са за тези две политически партии. Така искат да заемат властови позиции”, допълни Рашков.

Дъщерята на политик от ГЕРБ е започнала работа като съдия по вписванията, но има съществени отклонения в дипломата ѝ. Тя е назначена от министър Данаил Кирилов.

В Русе са открити 200 хиляди лева за купуване на гласове, като подготовката е била за “Движението за права и свободи”.

В Берковица един ръководител на общинската администрация е заснет от охранителна камера е заснет да раздава пари на други, за да купуват гласове. Имаме ги тези записи. Имаме и още много други. Нашата работа ще продължи. Трябва да работим срещу престъпността “криминален вот” така, както към всяка друга, заяви Рашков.

Рашков направи пореден коментар и за строителството на магистрала „Хемус”. По думите му бившият шеф на „Автомагистрали” Стоян Беличев вече не е в България.

„Освен ако не се е завърнал в момента, в който ГДБОП започна активни действия във връзка с изясняването на всички аспекти от сключването на договорите с различни фирми на Лот 5.

От този момент получихме информация, че е напуснал границите на България”, уточни силовият вицепремиер.

Той допусна, че това е станало след пресконференция, на която министърът е казал, че към Беличев трябва да бъдат отправени въпроси.

„Очевидно няма желание да отговаря на каквито и да е било въпроси”, допълни Рашков.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.