Само за месец служебното правителство свърши работа, която никога досега не е свършена за толкова кратък (а и по-дълъг) срок

Само за месец служебното правителство свърши работа, която никога досега не е свършена за толкова кратък (а и по-дълъг) срок
Само за месец служебното правителство свърши работа, която никога досега не е свършена за толкова кратък / а и по- дълъг/ срок.

Това, което прави впечатление е:

Повече се действа отколкото да се говори / обещава/

Резултати има защото има стратегия, постоянство и най- вече професионализъм.

Политическото говорене, ровене в миналото, обвинения и напомняне са заменени от ежедневни усилия на добре подбрани екипи за установяване на истината и полагане на здрави основи за изграждане на държавност.

А ние, българите коментираме не политическите убеждения на екипите на правителството, а резултатите които постигнаха за двайсетина работни дни.

Всъщност, служебното правителство ни показа кой са важните неща за едно управление – професионализъм , последователност и смелост.

И няма никакво значение политическата формация когато избраниците ни притежават тези качества.

Но има огромно значение когато избираш според политическите си убеждения – леви или десни, но хората, които ще изпратиш да работят за теб в парламента нямат качествата да го направят.

За това на 11 юли 2021г. да изпратим най – добрите, така както бихме избирали за своя дом, близки и приятели.

Аз ще гласувам с бюлетина N 11 – ПП “ Възраждане“.И не само защото съм в тяхната кандидат- депутатска листа, а защото знам, че възрожденци ще работят за България компетентно, всеотдайно и с обич!

Румяна Ченалова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.