Стойчо Керев съсипа Борисов: Сатаната го е завладял, предава народа си!

Стойчо Керев съсипа Борисов: Сатаната го е завладял, предава народа си!
Стойчо Керев вижда безхаберието на днешната политическа власт и не може да го приеме за нормално!

Телевизионният водещ Стойчо Керев не одобрява това, което вижда на политическата сцена у нас от 30 години насам. Той е на мнение, че Сатана се е намесил сериозно, за да срине България. Керев е известен с интересните си разсъждения и познания за отвъдния свят и силата на духовността. Именно затова неговото мнение за намесата на Дявола в България е много интересно.

„Има определени сатанински кукловоди, които ръководят държавата ни. Това са същите жалки същества, които оставиха българина без войска. Определят се като национални предатели, тъй като за личното си благо са продали своя народ.“ – споделя в интервю за Luboslovie.bg Стойчо Керев.

Повече от ясно е, че той говори за Бойко Борисов и останалите от настоящата власт, но и за всички политици на прехода. Журналистът смята, че трябва да има морална революция, и то не само в България, но и по целия свят.

„Сатана е започнал да завладява планетата и този процес не е от вчера, но сега се обостри изключително много. Докато добрите хора не тръгнат срещу лошите, за да си искат своето, няма да се оправят нещата.“ – смята журналистът.

Стойчо Керев е известен като последния, който е взел интервю от Тодор Живков. Това се случва през 1997 г., само година преди Тато да почине. Тогава Керев е водещ на „Всяка неделя“, което е продуцирано от Кеворк Кеворкян.

„За един млад журналист беше наистина много голямо предизвикателство да вземе интервю от последния (и до днес) комунистически лидер на страната. Приех незабавно. Сега студентите по Журналистика могат да научат много от това интервю, препоръчвам им да си вземат тетрадка и химикал и да си го пуснат, има го в интернет.“ – казва Стойчо Керев.

На него му е мъчно да гледа какво се случва у нас през тези 30 години, при положение че България има такава славна история.

Стойчо Керев„Колко велики българи са загинали за своя народ… Те не са мислили за себе си, както е сега, а са дали живота си за България. Затова ме боли да гледам какво става днес по нашите земи. Пълно е с национални предатели, готови да продадат и майка, и родина за пари.“ – споделя още тв водещият.

Той е бесен и по един друг въпрос, касаещ турското робство. Според Керев е ужасяващо това пренаписване на историята, като от десетилетие насам усилено се пропагандира, че не е имало турско робство, а само присъствие.

„Трябва революция в ума, сърцето и душата на българина. Това е начинът такива твърдения, и то от българи, да бъдат заклеймявани и изритвани в ъгъла.“ – смята Керев.

Журналистът признава, че има тайни общества, който се крият, но точно те командват света, или поне се опитват. Такива са например илюминатите, заклеймени от мнозина като сатанисти.

„Общувам всяка седмица с хора от тези тайни общества и не виждам нищо нередно в това. Трябва да познаваш тяхната гледна точка, за да не им позволиш да победят.“ – твърди топ журналистът.

Стойчо Керев отказва да коментира изборите на 4 април и защо президентът Румен Радев е избрал именно тази дата.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.