Тези политически конекрадци не трябва да бъдат допускани до нищо държавно, включително градски транспорт, защото ще откраднат автобуса

Тези политически конекрадци не трябва да бъдат допускани до нищо държавно, включително градски транспорт, защото ще откраднат автобуса
Подвеждащото при политическите клоуни е, че те са толкова забавни и омайващи, та хората за награда им дават власт с гласовете си.

И тогава клоуните от забавни внезапно стават зловещи.

Тези политически конекрадци не трябва да бъдат допускани до нищо държавно, включително градски транспорт, защото ще откраднат автобуса.

През 2021 година, когато се появиха, мои приятели ми казваха, че ще гласуват за тях.

Защото Бойко крадял от асфалта на магистралите.

Няма да ви убеждавам в нищо, отвърнах, най-малко в това дали Бойко краде или не краде от магистралите. Имам мнение и то не е наивно.

Само че гледате ли ги тези измамници – Кирчо, Кокорчо и Мишок-Денков, питах моите приятели.

Тези измамници ще крадат брутално само с химикалка и даже една лопата асфалт няма да хвърлят на пътя, от кумова срама.

Бойко поне строи нещо, та да има откъде да краде – Бойко е народняшки Тодорживковски тип, той иска народът да го обича.

Такива са си истинските наши местни, български политици – хем да строят, хем да крадат, хем работни места да създават, хем народът да им вика: “Ашколсун, машаалла”.

Е, това е.

Докато тези “харвардски” конекрадци открадват цели магистрали още във въздуха.

И нема асфалт, нема план, нема нищо.

Истина ви казвам.

Александър Урумов

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.