Фен пбликува в мрежата неиздавани песни на Guns N’ Roses

Фен пбликува в мрежата неиздавани песни на Guns N’ Roses

Снимка: Reuters

Фен на рокаджиите Guns N’ Roses, който беше обвинен в публикуването на близо 100 непубликувани парчета на групата, получи предупредително писмо, съобщава NME, цитирано от БГНЕС.

Компанията Universal Music Group твърди, че именно Рик Дънсфорд е публикувал 97 части от песни на групата, създадени в периода от 2000 до 2001 г. в мрежата.

Предполага се, че Дънсфорд е получил достъп до тях, след като е купил на търг устройство за съхранение на тези записи от бившият агент на групата.

“Ние сме много разочаровани и натъжени от факта, че лицето, отговорно за тези записи, реши да пусне на търг неиздадени преди това материали, принадлежащи на бившия му работодател”, коментира ситуацията настоящият мениджър на групата.

По-рано ръководството на мениджърския екип на групата предложи Дънфорд да им върне тези записи срещу възнаграждение от 15 хиляди долара. Но според компанията той решил вместо това да публикува материалите в мрежата. Самият Дънсфорд отрича вината си.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.