Deep Zone Project и Тото от СкандаУ с общо парче

Deep Zone Project и Тото от СкандаУ с общо парче

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Deep Zone Project поканиха Тото в новия си проект „Gimme Love“. DJ Dian Solo, който е лидер на групата, изпратил на половинката от СкандаУ демо на парчето, а Тото толкова го харесал, че още на следващия ден записал своята част от вокала.

Заедно решиха да отбележат премиерата като изстрелят диск с парчето в Космоса. Свързват се с британска компания, ангажирана с метеорологични и космически изследвания, която закача диска с новата песен на специален летателен апарат с HD камера и от станция в Шефийлд, Великобритания го изстрелва на 28 000 метра височина  в средната част на стратосферата. .

„Gimme Love“ е микс между енергичен хаус и мелодичен рап, преплетени с живи цигулки и китари. По текста и музиката работи цялата група заедно с Тото, с когото отдавна планирали да направят съвместно парче.

Видеоклипът е дело на режисьора Васил Стефанов, а в него взимат участие и танцьорките от Secret Garden Show.

Премиерата на „Gimme Love“ е на 14 май в 10.00 ч. Можете да слушате парчето във всички стрийминг платформи – Spotify, Apple Music, Tidal, A1 Xplore Music, Deezer и др.

А ето го и официалното видео към сингъла „Gimme Love“.

[embedded content]


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.