Мангъров: Ще надвия Костадин Ангелов във Варна! Абсолютно!

Мангъров: Ще надвия Костадин Ангелов във Варна! Абсолютно!

Доц. Атанас Мангъров бе категоричен, че ще победи министъра на здравеопазването Костадин Ангелов на изборите във Варна.Абсолютно! Не зависи от мен дали дебатът между нас ще се осъществи, посочи той.

По време на кампанията ще говоря и като лекар, и като политик. Това заяви водачът на листата на АБВ във Варна и 23-ти МИР в София след тегленето на жребия в ЦИК за номерата в интегралната бюлетина за предстоящия парламентарен вот на 4 април.

Много любопитна лекарска битка обаче се заформя в столичния 23-и МИР. Там водач на листата на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ ще бъде имунологът от БАН проф. Андрей Чорбанов.

В същото време листата на АБВ се води от другия изявен критик на правителствените мерки за борба с коронавируса – доц. Атанас Мангъров.

phpdrmsjx_800x_

Водач на списъка на кандидат-депутати на ГЕРБ е лидерът на СДС Румен Христов. Голямата „звезда“ там е чак на 10-о място – бившият правосъден министър Дани Кирилов.

23 МИР обхваща 8 от общо 24-те административни района на Столична община – Витоша, Изгрев, Красно село, Лозенец, Младост, Панчарево, Студентски и Триадица.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.