Къде в София спират водата на 11 юни, четвъртък?

На  11 юни 2020 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на водомер на ул. „Чарлз Дарвин“ жк. „Изток“ се налага спиране на водоподаването  от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Чарлз Дарвин“, бл. 2 и ул. „Пиер Дегейтър“, бл. 1 и бл. 3.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чарлз Дарвин“ до бл. 2.

На  11 юни 2020 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Добър юнак“ жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването  от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Розова долина“, ул. „Криволак“, ул. „Капитан Андреев“, ул. „Цанко Церковски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Розова долина“ ъгъла с ул. „Добър юнак“.

На  11 юни 2020 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на водомер до бл. 343 жк. „Младост“ 3 се налага спиране на водоподаването  от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Висока зона на бл. 343, бл. 346, бл. 348.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: зад бл. 346.

На  11 юни 2020 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Лозарска“ кв. „Курило“ гр. Нови Искър се налага спиране на водоподаването  от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Лозарска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лозарска“ ъгъла с ул. „Искърско дефиле“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.