Лили Иванова: САЩ години наред стягаха обръча около Русия, Путин защитава страната си!

Лили Иванова: САЩ години наред стягаха обръча около Русия, Путин защитава страната си!
Лили Иванова е тясно свързана с Русия и не изневерява на мнението си!

Примата Лили Иванова отново показа, че е жена не само с огромен глас и талант, но и с характер, който не подлежи на обработка. Тя не си мени мнението според това накъде духа вятърът, нито е склонна да лицемерничи. Лили казва нещата винаги директно и право куме, което почитателите й обожават.

Лили Иванова е винаги директна не се води по стадото

Певицата не остава безразлична към всичко, случващо се в света, включително основната тема от седмици – войната в Украйна. Лили Иванова обаче не е промит мозък и разсъждава и мисли критично. Тя не крие обичта си към Русия, която й е дала много през годините – знаем, че Лили е сред най-обичаните и аплодирани певици там. Имала е стотици концерти и милиони фенове.

По въпроса с Владимир Путин и решението му да навлезе в Украйна, Лили Иванова пита само едно – какво би направил всеки друг лидер на неговото място?!

„Путин неведнъж е доказвал, че е наистина велик, достоен управник. От години е този проблем с Украйна и особено с НАТО. И от години той предупреждаваше, приканваше, че и молеше да не се навлиза с оръжия и военни сили до границата на Русия. Защо не го послушаха, каква работа има НАТО там? Каквато имаше и във всички други страни, в които разпали война…

Путин защитава яростно народа си, затова до голяма степен това, което направи, бе очаквано и логично. Не спряха да затягат обръча около родината му и това го прави Америка. Щатите винаги са били провокатори и са гледали собствения си интерес. За жалост, повечето пъти, цената за това е била твърде висока“, смята голямата Лили Иванова, пише novaibulgari.eu.

Тя се надява и моли за мир, но и за договорка на Русия с Украйна, защото двата народа са били и ще бъдат братя, една кръв. Америка трябва да си знае мястото, да се отдръпне, убедена е примата ни.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.